Historie del 4!

Har du ikke lest del 3, trykk her!
Hva syns du? Vil du ha mere?

Skrevet av: Kaja

 

Historie del 3!

DENNE DELEN BLE LITT VEL LANG! MEN DET BLIR KANSKJE EKSTRA GØY? :)


''Ja vel, hade da lillesøsteren min.'' Det var egentlig ganske trist å si det, men det beste var at hun fikk det greit?.    

''Jeg går ut en tur jeg mamma!'' ropte du opp til moren din. ''Ja det er greit det du *ditt navn*! Har du penger tilfelle du skal ha en taxi eller noe?'' ''Ja!'' sa du og gikk ut døren. Det var ganske kaldt ute og du lukket jakken godt igjen. Det kom en taxi kjørende, og du vinket ut i veien for å få kontakt. Taxien kjørte inn til siden, og du satt deg inn. Taxi sjåføren snudde seg og spurte hvor du skulle. ''Til nærmeste kjøpesenter, takk'' Taxi sjåføren kjørte det forteste den kunne til et kjøpe senter dobbelt så stort som de i Norge.

Etter en runde på kjøpesenteret gikk du ut igjen for å finne en ledig taxi. Det stod en og ventet borte ved et busstopp, og du gikk bort og satt deg inn. Plutselig åpnet bildøren på andre siden seg og en gutt kom hoppende inn. ''Kjør det forteste du kan!'' ropte gutten med hetten langt over hodet. Du var ganske nysgjerrig på hvem gutten var, og du hostet for at han skulle se på deg.Verden stoppet da du så hvem det var. De vakre øynene, det utrolig fine håret, og alt det andre vakre var der. Gutten som kom inn i taxien var Harry Styles. ''Hei, Harry!'' sa Harry og rakk ut hånden for å hilse. ''Hei, *ditt navn*'' sa du og tok hånden hans. Harry snudde seg for å se om alle fansene var vekke, og pustet ut da han så at vi var langt unna dem. Det så ut som han tenkte seg om, og han så rett inn i øynene dine. ''Hey, har ikke jeg sett deg før? Å, det var du jeg løp rett inn i den dagen! Jeg er så lei meg!'' Du smilte til ham og rødmet. ''Det går helt fint, jeg lever fortsatt!'' Han lo av deg og smilte tilbake. ''Du er morsom du. Jeg liker morsomme jenter'' Du fikk ikke puste, du kjente at absolutt hele kroppen din ble varm, og at alle hårene på armene dine reiste seg. ''Så, bor du her i London?'' ''Ja nå så, flyttet hit i går!'' Han satt og smilte til deg hele tiden når du snakket.

Dere snakket hele veien hjem, og du merket at han smilte hele tiden. Han var den søteste og snilleste gutten du noen sinne hadde møtt og du kunne ikke tro at den søte og snille gutten var Harry Styles. Liker du One Direction? Spurte han forsiktig. Han ville ikke være for påtrengende. ''Ja, jeg elsker musikken deres! Og dere er jo kanskje søte og da.'' Du rødmet da du tenkte over hva du hadde sagt. Harry lo og smilte mer enn før. Du ble skuffet da taxien stoppet utenfor leiligheten der su nå bodde, og du betalte taxisjåføren skulle ha. ''Det blir 30 pund.'' sa taxi sjåføren og strakk ut hånden for å ta i mot pengene. ''30 pund? Jeg har ikke så mye!'' Du så på taxi sjåføren som stirret på deg i speilet. ''Hei, jeg betaler for henne!'' Harry strakk frem resten av pengene du manglet og smilte til deg. ''Tusen takk Harry!'' 'Det var da ingenting!'' Du så ned i bakken og rødmet. ''Det var veldig kjekt å bli kjent med deg! Kanskje vi sees igjen?'' Du nikket og smilte til Harry som så på deg med spørrende øyne. ''Ja, det hadde vært gøy. Takk for at du betalte for meg! Jeg skylder deg tilbake senere, hvis jeg ser deg igjen... Harry så litt lei seg ut og tok frem en lapp fra lommen og skrev et eller annet på den. ''Her har du nummeret mitt. Hvis du vil finne på noe en dag, så kan du bare ringe!'' Han smilte og blunket. ''Det var *ditt navn* du het sant?'' Du nikket og smilte. Du kunne ikke skjønne at du hadde sittet i samme taxi som Harry Styles.

''Jeg er hjemme igjen! ropte du opp trappen. Du fikk ingen svar, det eneste du så  var en lapp som lå i trappen der det sto: ''Jeg har dratt til Skottland, der jeg skal jobbe en stund. Gir en lyd senere. Glad i deg jenta mi!'' Du ble ganske sjokkert over at moren din hadde latt deg bli alene allerede nå! Hva skulle du finne på, selv om det var vinterferie og snø i London kunne ikke dette bli gøy alene. Du bestemte deg for å sende en melding til Harry siden du nå hadde nummeret hans. Du skrev: ''Hei Harry. Det er meg, *ditt navn*. Siden jeg nå har nummeret ditt, bestemte jeg meg for å sende en melding. Ville bare si at jeg blir alene en stund fremover, og?''Du kom borti send knappen før du var ferdig og fikk bare sendt en del av det du hadde tenkt å skrive. Du ville ikke sende en til, det ville virke for teit. Siden du nå var alene kunne du gjøre hva du ville, så du satt på en film og spiste popkorn. Etter noen minutter plinget det på mobilen, og du tok den raskt opp for å se hvem det var. Du åpnet meldingen der det sto: ''Hei *ditt navn*! Hyggelig med melding da! Og du hvis du ikke skal noe, skal vi kanskje treffes eller?'' Hjertet ditt stoppet akkurat som den gangen i taxien. Du kunne ikke tro at Harry Styles spurte om dere skulle finne på noe! Du svarte ''ja'' tilbake, og gledet deg mer enn noen gang. Raskt fikk du tilbake: ''Så kjekt! Jeg gleder meg! Skal vi treffes hos deg eller?''...

 

Hva syns dere?

 

3. del ligger klar! Jo flere kommentarer jo fortere kommer den ;)


 //bilder weheartit.com//

 

Postet av: Kaja

Historie del 2!

Du kastet på deg noen sko, og løp ut i gaten for å finne nærmeste butikk. Du skvatt da du hørte jenteskrik rett bak deg, og snudde deg for å se hva det var. Bak deg sto det en haug med jenter og i midten sto...

 

...gruppen ONE DIRECTION!! Alle de fem kjekkasene holdt seg for ørene på grunn av jenteskrikene. Livvakten dyttet frem løype for guttene så de fikk komme seg vekk. Du sto der å så på som en statue. Du kunne ikke tro at drømmeguttene sto rett foran øynene dine! Før du fikk tenke kom de løpende mot deg, og Harry løp rett i deg. ''Å, sorry!'' sa han og smilte søtt til deg. Det var det søteste smilet du noen gang hadde sett! Du sto å så tomt i luften og prøvde å si noe, men det ble bare til mumling. Du gnei deg i øynene og gikk videre for å handle.Da du kom hjem ble du møtt av både gråting og skriking. Det ødela alt det gode du hadde opplevd. Frida kom løpende fra kjøkkenet på vei inn på det nye rommet sitt. Det rant tårer nedover kinnene hennes. ''FRIDA DA!!'' Mamma kom løpende etter. Hun stoppet og smilte til deg. Det var ikke et normalt smil, og du visste godt hva det var! Frida ville ikke flytte hit. Du listet deg mot døren til Frida sitt rom for å lytte. ''Jeg drar tilbake til Norge!'' Du skvatt da Frida plutselig kom styrtende ut døren. Hun snudde seg og skulte ondt mot deg. Dette var en fin slutt på dagen som startet så godt..

Morgenen etter våknet du av et rabalder i trappen. Du hoppet brått opp og gikk ut i gangen for å sjekke hva det var. I trappen sto Frida og mamma og klemte farvel. ''Hade da Frida, og kos deg i Norge..'' hørte jeg mamma hviske til Frida. Frida kom opp trappen igjen for å si hade til deg og. ''Hvorfor drar du igjen'' Vi har jo bare bodd her i ett døgn!?'' ''Altså jeg.. kan ikke forklare det.'' Hun så deg inn i øynene og klemte deg. ''Ja vel, hade da lillesøsteren min.'' Det var egentlig ganske trist å si det, men det beste var at hun fikk det greit...Hva syns du?

Vil dere ha mere?PS: Neste blir mye gøyere! Så husk at jo flere kommentarer, jo flere deler kommer!<3

//bilder weheartit//

 

Postet av: Kaja


 

Historie del 1!

Dette er første del av historien jeg kommer til å skrive en stund fremover. Jeg kan ikke love at jeg kommer til å skrive hele tiden eller hver dag, men jeg skal prøve! Og hvis dere liker det så setter jeg pris på om dere kommenterer!

"That what makes you beautiful." hørte du i bakgrunnen ute i stuen. Du llikte One Direction, og hadde noen få plakater av dem på rommet. Frida sang med ute stuen og kom dansende inn på kjøkkenet. "Jeg bare elsker, elsker, elsker One Direction!" Du så på Frida at hun drømte om dem, og begynte å le. "Hva ler du av, *ditt navn*?" hun så surt på deg og gikk inn i stuen igjen for å skru musikken høyere.

"Hallo!" det var mamma. "Jeg har noe veldig viktig å fortelle dere jenter!" Du ble veldig spent, og løp ned trappen for å høre hva det var. "Jeg vet det kommer litt brått på men, vi skal flytte.." Frida krympet sammen, og begynte å grine. "Jeg vil ikke flytte!" hulket hun og løp opp trappen og rett på rommet. "Som jeg tenkte... Hva med deg da *ditt navn*? Tror du dette skal gå bra?" Hun så på deg og klødde seg i håret. "Altså, ja forandring fryder. Det skal nok gå bra, men er det borti gaten vi skal flytte eller?" Mamma så litt engselig ut, og kom bort til meg. "Eehm, ikke akkurat. Vi skal flytte til England, til London." Du ble veldig overrasket, men også veldig glad. "Å mamma!" du kastet deg rundt mamma for å klemme henne, men ble avbrutt av ringeklokken. "Jeg åpner jeg!" sa du og hoppet bort til døren for å åpne. Utenfor stod bestevenninnen din Nina. "Jeg går opp og snakker med Frida om det jeg..." Nina ble veldig nysgjerring om hva det var og inviterte seg selv inn. "Du MÅ fortelle alt! Hva skjer?" Nina hold hardt rundt armene dine og så deg dypt inn i øynene.

Du og Nina satt i sofaen i hver sin ende. Hun så like forskrekket ut nå som i sted. "Seriøst? Hvorfor får ikke jeg lov til sånn?" Hun sukket i slutten av setningen og satt seg tett hvedsiden av deg. Du rakk ikke å smile før moren din kom inn i stuen. "Du *ditt navn*! Du må pakke! Vi skal dra i natt. Leiligheten er klart til bruk, så du må bare pakke klærne dine!? Du spratt opp av sofaen og inn på rommet ditt for å pakke alle klærne dine.

Da flyet landet var klokken 7 på morningen, og du var veldig trøtt. Dere fikk en taxi og ble kjørt til leiligheten som lå litt inne i byen. Den var skikkelig stor, og soverommet ditt var dobbelt så stort som det hjemme i Norge! "*Ditt navn* kan du gå å kjøpe noe frokosrt til oss eller?" Du kastet på deg noen sko, og løp ut i gaten for å finne nærmeste butikk. Du skvatt da du hørte jenteskrik rett bak deg, og snudde deg for å se hva det var. Bak deg sto det en haug med jenter og i midten sto...
A frenzy of fans surround One Direction's car as they arrive at the "X Factor" studios in London. One female fan was reportedly injured in the rush to see the boys and left by ambulance with a foot injury.


Hvem tror du det var?

Hva syns du om historien?

 

OG HUSK, JO FLERE KOMMENTARER VI FÅR, JO FLERE DELER KOMMER!

Skrevet av: Kaja

Velkommen ♥ Her kan du finne fakta, sanger, sangtekster & mye mer om One Direction ♥ Vi er to jenter som heter Embla og Kaja, og det er vi som eier bloggen! Håper du trives på siden og at du kommer igjen en gang og kanskje slenger av en kommentar ♥ ONE DIRECTION ♥


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Add+
hits